Kontakt

KONTAKT

EGGSTOCK

Eggstockfestivalen er utrolig stolt og takknemlig for å ha så mange lokale og nasjonale støttespillere. Takk til alle våre sponsorer og samarbeidspartnere.

 

AKKS Bergen

Aktive Studenters Forening

Bergen Kommune

Bergen Private Gymnas

DaDa Hårstudio

Det Akademiske Kvarter

Emerchandise

Fana Sparebank

Gitarhuset AS

Høydenfestivalen

Molvik

Norske Konsertarrangører

OBOS

Overhaus

ProPerc / Musikk-miljø

Sparebanken Vest

Sommerkvarteret

Sonovo Mastering

The Tune Park

Tysnesfest

Vestland Fylkeskommune

Vill Vill Vest

HVA ER EGGSTOCK

Eggstockfestivalen arrangeres av AKKS Bergen – en idealistisk musikkorganisasjon som arbeider med å tilrettelegge for aktivitet innen rytmisk musikk fra grunnivå i Bergen. Dette gjøres gjennom ulike kurs for nybegynnere og viderekomne, utleie av fem øvingslokaler på USF Verftet og konsert-og festivalavvikling. AKKS Bergen er den største av fem AKKS avdelinger i Norge og har eksistert siden 1995.

 

Eggstockfestivalen ønsker å være et springbrett for unge talenter på vestlandet og det er plass til 24 band hvert år som booker seg selv inn etter ”førstemann til mølla»-prinsippet. Festivalen arrangeres som en konkurranse med to innledende dager og en finaledag, der ti av de deltakende bandene opptrer. Vi arrangerer også "Eggstock Etterfest" i samarbeid med Aktive Studenters Forening i slutten av August. På Eggstock Etterfest spiller deltakerne som vant palleplass, samt vinneren av publikumsprisen.


Spørsmål om festivalen eller andre henvendelser rettes til festivalsjef Ragnhild Severeide, enten via epost: hallo(at)eggstock.no, eller telefon: 975 98 408.