Kontakt

KONTAKT

EGGSTOCK

Eggstockfestivalen er utrolig stolt og takknemlig for å ha så mange lokale og nasjonale støttespillere. Takk til alle våre sponsorer og samarbeidspartnere.

 

AKKS Bergen

Aktive Studenters Forening

Bergen Kommune

DaDa Hårstudio

Det Akademiske Kvarter

Emerchandise

Hordaland Fylkeskommune

Molvik

Musik-Magazinet

Norske Konsertarrangører

Overhaus

ProPerc / Musikk-miljø

Sommerkvarteret

Sonovo Mastering

The Tune Park

Tysnesfest

Vill Vill Vest

Øystein Haara Photography

HVA ER EGGSTOCK

Eggstockfestivalen arrangeres av AKKS Bergen – en idealistisk musikkorganisasjon som arbeider med å tilrettelegge for aktivitet innen rytmisk musikk fra grunnivå i Bergen. Dette gjøres gjennom ulike kurs for nybegynnere og viderekomne, utleie av fem øvingslokaler på USF Verftet og konsert-og festivalavvikling. AKKS Bergen er den største av fem AKKS avdelinger i Norge og har eksistert siden 1995.

 

Eggstockfestivalen ønsker å være et springbrett for unge talenter på vestlandet og det er plass til 24 band hvert år som booker seg selv inn etter ”førstemann til mølla»-prinsippet. Festivalen arrangeres som en konkurranse med to innledende dager og en finaledag, der ti av de deltakende bandene opptrer. Vi arrangerer også "Eggstock Etterfest" i samarbeid med Aktive Studenters Forening i slutten av August. På Eggstock Etterfest spiller deltakerne som vant palleplass, samt vinneren av publikumsprisen.


Spørsmål om festivalen eller andre henvendelser rettes til festivalsjef Ragnhild Severeide, enten via epost: hallo(at)eggstock.no, eller telefon: 975 98 408.

AKKS Bergen er en idealistisk musikkorganisasjon som arbeider for en bedre balanse i norsk musikkliv. Vårt formål er «å rekruttere, motivere og synliggjøre kvinner i alle ledd av musikklivet». AKKS´ hovedfokus er jenter , men vi backer alle som vil prøve seg innen musikk, enten det er bak piano, mikrofonen, gitaren eller miksepulten – uansett kjønn, alder, religion og hudfarge.

AKKS er for deg som engasjerer deg i likestilling, i likeverd, i musikk, i konsertarrangering, i frivillighet.

Kontakt

 

Eggstockfestivalen

Georgernes Verft 12

5011 Bergen

 

Festivalsjef: Ragnhild Severeide

 

Epost: hallo@eggstock.no

 

Telefon: (+47) 975 98 408

EGGSTOCK-

FESTIVALEN

Eggstockfestivalen er en festival for unge og uetablerte band i Vestland. Den er unik med sine lange tradisjoner tilbake til 60-tallet som et springbrett for unge musikere. Festivalen kan ses på som kulturarv for regionens innbyggere, og arrangeres alltid med fri aldersgrense.