Kontakt

KONTAKT

EGGSTOCK

Eggstockfestivalen er utrolig stolt og takknemlig for å ha så mange lokale og nasjonale støttespillere. Takk til alle våre sponsorer og samarbeidspartnere.

 

AKKS Bergen

Aktive Studenters Forening

Bergen Kommune

DaDa Hårstudio

Det Akademiske Kvarter

Emerchandise

Hordaland Fylkeskommune

Molvik

Musik-Magazinet

Norske Konsertarrangører

Overhaus

ProPerc / Musikk-miljø

Sommerkvarteret

Sonovo Mastering

The Tune Park

Tysnesfest

Vill Vill Vest

Øystein Haara Photography

HVA ER EGGSTOCK

Eggstockfestivalen arrangeres av AKKS Bergen – en idealistisk musikkorganisasjon som arbeider med å tilrettelegge for aktivitet innen rytmisk musikk fra grunnivå i Bergen. Dette gjøres gjennom ulike kurs for nybegynnere og viderekomne, utleie av fem øvingslokaler på USF Verftet og konsert-og festivalavvikling. AKKS Bergen er den største av fem AKKS avdelinger i Norge og har eksistert siden 1995.

 

Eggstockfestivalen ønsker å være et springbrett for unge talenter på vestlandet og det er plass til 24 band hvert år som booker seg selv inn etter ”førstemann til mølla»-prinsippet. Festivalen arrangeres som en konkurranse med to innledende dager og en finaledag, der ti av de deltakende bandene opptrer. Vi arrangerer også "Eggstock Etterfest" i samarbeid med Aktive Studenters Forening i slutten av August. På Eggstock Etterfest spiller deltakerne som vant palleplass, samt vinneren av publikumsprisen.


Spørsmål om festivalen eller andre henvendelser rettes til festivalsjef Ragnhild Severeide, enten via epost: hallo(at)eggstock.no, eller telefon: 975 98 408.

Kontakt

 

Eggstockfestivalen

Georgernes Verft 12

5011 Bergen

 

Festivalsjef: Ragnhild Severeide

 

Epost: hallo@eggstock.no

 

Telefon: (+47) 975 98 408

EGGSTOCK-

FESTIVALEN

Eggstockfestivalen er en festival for unge og uetablerte band i Vestland. Den er unik med sine lange tradisjoner tilbake til 60-tallet som et springbrett for unge musikere. Festivalen kan ses på som kulturarv for regionens innbyggere, og arrangeres alltid med fri aldersgrense.

 

 

 

AKKS Bergen er en idealistisk musikkorganisasjon som arbeider for en bedre balanse i norsk musikkliv. Vårt formål er «å rekruttere, motivere og synliggjøre kvinner i alle ledd av musikklivet». AKKS´ hovedfokus er jenter , men vi backer alle som vil prøve seg innen musikk, enten det er bak piano, mikrofonen, gitaren eller miksepulten – uansett kjønn, alder, religion og hudfarge.

AKKS er for deg som engasjerer deg i likestilling, i likeverd, i musikk, i konsertarrangering, i frivillighet.