Frivillig

FRIVILLIG PÅ

EGGSTOCK

FRIVILLIG PÅ EGGSTOCK

 

Frivillighet er motoren som driver Eggstockfestivalen og vi trenger rundt 20 frivillige hver dag for å gjennomføre festivalen. Alle frivillige får festivalpass, T-skjorte, en god middag, nye venner og ikke minst et lass med arbeidserfaring fra festivalavvikling! I tillegg får man gratis inngang på Eggstock Etterfest i august. Vi møtes for en Kick-off i forkant av festivalen for å bli kjent med hverandre, arbeidsoppgavene og venue.

 

Vi trenger frivillige som jobber med billettsalg, vertskap, vakthold, ordensvakter og mye mer. Er det noe spesifikt du ønsker å bidra med kan dette spesifiseres i skjemaet. Festivalen har et veldig effektivt rulleringssystem og dersom du ikke vet hva du ønsker, eller ikke har noen spesielle preferanser, får man lov til å være med på ALT!

 

Det forventes at frivillige jobber minst to dager, men dersom man kun har mulighet for å jobbe én av dagene kan dette spesifiseres nederst i påmeldingsskjemaet.  Andre spørsmål kan rettes til frivilligansvarlig via mail: frivillig(at)eggstock.no.

 

Det er ingen aldersgrense for å være frivillig på Eggstockfestivalen. Eggstockfestivalen går av stabelen første uken i juni 2020, på Det Akademiske Kvarter. 

Kontakt

 

Eggstockfestivalen

Georgernes Verft 12

5011 Bergen

 

Festivalsjef: Ragnhild Severeide

 

Epost: hallo@eggstock.no

 

Telefon: (+47) 975 98 408

EGGSTOCK-

FESTIVALEN

Eggstockfestivalen er en festival for unge og uetablerte band i Vestland. Den er unik med sine lange tradisjoner tilbake til 60-tallet som et springbrett for unge musikere. Festivalen kan ses på som kulturarv for regionens innbyggere, og arrangeres alltid med fri aldersgrense.

 

 

 

AKKS Bergen er en idealistisk musikkorganisasjon som arbeider for en bedre balanse i norsk musikkliv. Vårt formål er «å rekruttere, motivere og synliggjøre kvinner i alle ledd av musikklivet». AKKS´ hovedfokus er jenter , men vi backer alle som vil prøve seg innen musikk, enten det er bak piano, mikrofonen, gitaren eller miksepulten – uansett kjønn, alder, religion og hudfarge.

AKKS er for deg som engasjerer deg i likestilling, i likeverd, i musikk, i konsertarrangering, i frivillighet.