Frivillig

FRIVILLIG PÅ

EGGSTOCK

FRIVILLIG PÅ EGGSTOCK

 

Frivillighet er motoren som driver Eggstockfestivalen og vi trenger rundt 20 frivillige hver dag for å gjennomføre festivalen. Alle frivillige får festivalpass, T-skjorte, en god middag, nye venner og ikke minst et lass med arbeidserfaring fra festivalavvikling! I tillegg får man gratis inngang på Eggstock Etterfest i august. Vi møtes for en Kick-off i forkant av festivalen for å bli kjent med hverandre, arbeidsoppgavene og venue.

 

Vi trenger frivillige som jobber med billettsalg, vertskap, vakthold, ordensvakter og mye mer. Er det noe spesifikt du ønsker å bidra med kan dette spesifiseres i skjemaet. Festivalen har et veldig effektivt rulleringssystem og dersom du ikke vet hva du ønsker, eller ikke har noen spesielle preferanser, får man lov til å være med på ALT!

 

Det forventes at frivillige jobber minst to dager, men dersom man kun har mulighet for å jobbe én av dagene kan dette spesifiseres nederst i påmeldingsskjemaet.  Andre spørsmål kan rettes til frivilligansvarlig via mail: frivillig(at)eggstock.no.

 

Det er ingen aldersgrense for å være frivillig på Eggstockfestivalen. Eggstockfestivalen går av stabelen første uken i juni 2020, på Det Akademiske Kvarter. 

AKKS Bergen er en idealistisk musikkorganisasjon som arbeider for en bedre balanse i norsk musikkliv. Vårt formål er «å rekruttere, motivere og synliggjøre kvinner i alle ledd av musikklivet». AKKS´ hovedfokus er jenter , men vi backer alle som vil prøve seg innen musikk, enten det er bak piano, mikrofonen, gitaren eller miksepulten – uansett kjønn, alder, religion og hudfarge.

AKKS er for deg som engasjerer deg i likestilling, i likeverd, i musikk, i konsertarrangering, i frivillighet.

Kontakt

 

Eggstockfestivalen

Georgernes Verft 12

5011 Bergen

 

Festivalsjef: Ragnhild Severeide

 

Epost: hallo@eggstock.no

 

Telefon: (+47) 975 98 408

EGGSTOCK-

FESTIVALEN

Eggstockfestivalen er en festival for unge og uetablerte band i Vestland. Den er unik med sine lange tradisjoner tilbake til 60-tallet som et springbrett for unge musikere. Festivalen kan ses på som kulturarv for regionens innbyggere, og arrangeres alltid med fri aldersgrense.