Frivillig

FRIVILLIG PÅ

EGGSTOCK

FRIVILLIG PÅ EGGSTOCK

 

Frivillighet er motoren som driver Eggstockfestivalen og vi trenger rundt 20 frivillige hver dag for å gjennomføre festivalen. Alle frivillige får festivalpass, T-skjorte, en god middag, nye venner og ikke minst et lass med arbeidserfaring fra festivalavvikling! I tillegg får man gratis inngang på Eggstock Etterfest i august. Vi møtes for en Kick-off i forkant av festivalen for å bli kjent med hverandre, arbeidsoppgavene og venue.

 

Vi trenger frivillige som jobber med billettsalg, vertskap, vakthold, ordensvakter og mye mer. Er det noe spesifikt du ønsker å bidra med kan dette spesifiseres i skjemaet. Festivalen har et veldig effektivt rulleringssystem og dersom du ikke vet hva du ønsker, eller ikke har noen spesielle preferanser, får man lov til å være med på ALT!

 

Det forventes at frivillige jobber minst to dager, men dersom man kun har mulighet for å jobbe én av dagene kan dette spesifiseres nederst i påmeldingsskjemaet.  Andre spørsmål kan rettes til frivilligansvarlig via mail: frivillig(at)eggstock.no.

 

Det er ingen aldersgrense for å være frivillig på Eggstockfestivalen. Eggstockfestivalen går av stabelen første uken i juni 2021, på Det Akademiske Kvarter.