Om festivalen

HISTORIE &

INFO

ÅRETS FESTIVAL


Det eneste vi vet om 2021, er at det og nok vil bli et uforutsigbart år, men vi planlegger likevel festival 2.-4. juni 2021! Kanskje blir det for noen få, kanskje innenfor andre rammer, men festival skal det bli. Følg med her og følg oss på sosiale medier for oppdateringer!


Ta vare på hverandre og lytt til god, norsk musikk enn så lenge!

Spørsmål kan rettes mot festivalsjef Ragnhild Severeide på hallo(at)eggstock.no


Eggstockfestivalen 2021 arranger4es på Det Akademiske Kvarter (Kvarteret) 2.-4. juni.

 

Billettprisen i 2019 var 140 kr for dagspass (110 kr for AKKS-medlemmer og studenter) og 180 kr for festivalpass (150kr for AKKS-medlemmer og studenter). Det er fri aldersgrense og billetter fås kjøpt på ticketco.no fra april/mai.

 

Arrangementet er ferdig mellom 22:00 og 23:00.

 

Følg oss på Facebook og Instagram for mer informasjon.


MILJØ OG BÆREKRAFT

 Eggstockfestivalen er opptatt av at vi forlater både spillested og kloden som vi fant den, og forhåpentligvis litt renere. I 2021 gjør vi alvor av dette og deltar i sertifiseirngsprogrammet Grøn Festival for å få veiledning og ressursene vi trenger for å bli enda bedre. Festivalen har i mange år kun servert vegetarmat til frivillige og arrangeres på et sted hvor engangsartikler og agregat ikke er nødvendig, men det er likevel mye vi kan og vil gjøre. 


Vi oppfordrer blant annet alle besøkende og artister til å benytte seg av offentlig transport, sykkel eller andre miljøvennlige alternativer når de tar turen til festivalen. Eggstockfestivalen arrangeres på Det Akademiske Kvarter, som er nære både buss, tog, båt, sykkelparkering og bysykler. Kommer du langveisfra eller har mye utstyr oppfordrer vi dere til å samkjøres. Spør gjerne i arrangementet om noen skal samme vei som deg, så kan dere spare miljøet og få en ny venn! 

 

HISTORIE